about
anne-julie - founder
Mijn enige troeven zijn allicht mijn eeuwige eetlust, nieuwsgierigheid en het feit dat ik mij het gelukkigste voel wanneer ik een diner mag verzorgen, vrienden en familie mag verzamelen aan de familietafel en mee verantwoordelijk ben voor herinneringen die daar dan gecreëerd worden. Dat is ook nét wat ik bij Georgie's Coffee & Bakery wil uitstralen. Iedereen kan aanschuiven aan de (tien meter lange!) verlengde familietafel, voor een ontbijt, brunch of lunch. Met respect voor de kwaliteit van producten die op tafel gezet worden, een dierbare samenwerking met leveranciers en een enthousiaste female tribe boven mij. Het is geen traditioneel concept, maar eentje die zo veel meer biedt dan enkel het bord voor je neus. Gesprekken, gelach en nieuwe vrienden. From cappuccino to aperitivo... |
Mijn liefde voor zoete ontbijtgerechten komt ook voort uit de manier waarop Italianen op een extravagante, onweerstaanbare manier aan hun dag beginnen. Een ontbijt dat op geen enkele manier pretendeert gezond te zijn. Het is geen uitgebreid gebeuren en toont aan dat de eenvoudigste dingen vaak het voortreffelijkst zijn: een gevulde brioche (Italiaanse croissant), een plak vruchtencake of een warm zoet broodje, vrijwel altijd in combinatie met koffie. What else. Zoals dat gaat bij mensen die gek zijn op eten, draaien mijn mooiste jeugdherinneringen om eten. Voor mij is eten veel meer dan iets noodzakelijks. Eten draait om herinneringen en gevoelens, weerspiegelt en versterkt onze gemoedstoestand en is een belangrijke manier om de band met onze naasten te versterken. Mijn mooiste herinneringen aan mijn jeugd zijn ongetwijfeld de talloze ontbijt momenten op zondagochtend met het hele gezin, waarbij we bleven zitten aan tafel tot ver na de lunch, in onze pyjama. Ik hoop jullie dan ook allemaal te mogen ontmoeten voor een lekker ontbijt, lunch of brunch om samen nieuwe herinneringen te maken. |